Træningsforløb

Mange mennesker oplever på et tidspunkt i livet, at de har behov for selv at gøre en indsats for at forbedre eller vedligeholde deres fysiske funktionsniveau eller undgå tilbagefald. Det kan f.eks. være efter en skade, en operation, længere tids sygdom, inaktivitet eller noget helt andet.

Træning foregår enten som individuelt træningsforløb eller på hold med op til tre andre deltagere.

Et individuelt træningsforløb starter med en førstegangsundersøgelse, hvor der i fællesskab udarbejdes et træningsprogram som herefter udføres hjemme. Træningsprogrammet indeholder en detaljeret beskrivelse af dine øvelser samt mulighed for at scanne en QR-kode og derved se øvelserne på video. Ved første møde aftales ligeledes dato for opfølgning på træningen. Opfølgningen har til hensigt at klarlægge hvad der har fungeret godt og hvad der eventuelt har fungeret mindre godt og herefter justere træningen efter behov.

Holdtræningen består af en førstegangsundersøgelse, hvor vi i fællesskab finder dit niveau. Holdtræningen varer som udgangspunkt 8 uger og foregår én gang i ugen. For at få mest muligt udbytte af træningen, vil det være fordelagtigt at træne hele eller dele af træningsprogrammet hjemme, én eller to gange udover holdtræningen. Fysioterapeuten vil i løbet af ugerne sørge for udvikling i træningsprogrammet, sådan, at man vil opleve mest mulig effekt af øvelserne.

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 33 44
E-mail: klinik@hrkiro.dk

Telefontider

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.