Kiropraktor til babyer

Vi behandler dagligt spædbørn i klinikken i Lemvig, og symptomerne kan, ved disse små væsner, være mangeartet. Babyer med et kolikagtigt grædemønster, altså gråd uhæmmet over flere timer gerne samme tidspunkt på dagen, kan have en problematik der stammer fra muskel/skelet systemet. Babyer kan også være asymmetriske, altså bøje mere til den ene side i forhold til den anden side, eller dreje hovedet mest til den ene side. Være skævt i baghovedet fordi de kikker mest til den ene side. ​Nogle gange præsenterer spædbørn med muskel/skelet problemer bare med utilpashed, sover dårligt, ikke helt glad i vågentimerne osv.

Har din baby brug for en kiropraktor?

Det kan være svært som forældre at vurdere om ens barn har brug for en kiropraktor. Her i klinikken er der altid sat god tid af til spædbørnekonsultationer. Første gang udspørges forældrene om babyens trivsel, sygehistorie og moderens graviditet og selv fødslen. Alt dette er vigtig for mig at vide, for at skabe et helhedsindtryk af jeres baby. Dernæst undersøges babyen grundig. Både bevægeapparatet, neurologi (nerve og refleksmæssige forhold), motorik, vægt/højde udvikling, har barnet alderstilsvarende udvikling osv.

Den kiropraktiske behandling af babyer foregår med lette tryk på led og muskler. En spædbørnebehandling er langt fra så kratfuld som hos voksne. Leddene hos en baby er bløde og behandles kun med lette tryk. Man hører ikke ”klikkelyde” som hos voksne. Det er små væsner og de skal også behandles som sådan. Jeg har behandlet babyer i 11 år og har løbende efteruddannelse i børnebehandling.​ Dette bliver man aldrig færdig med. Desuden er jeg med i en gruppe under Dansk kiropraktorforening, hvor vi alle har Spædbørn/børnebehandling som særinteresse. Her har vi et fantastisk netværk med god sparring med hinanden. Er du bekymret eller utryg ved at skulle have din baby til kiropraktor, kan du altid ringe på 97 82 33 44 og få en uforpligtende snak. Det samme gælder, hvis du er i tvivl, om det er en kiropraktor, der er brug for.​

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 33 44
E-mail: klinik@hrkiro.dk

Telefontider

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.