Kiropraktor til børn (2 år og opefter)​

Vi kan alle få brug for en kiropraktisk behandling – ung som gammel. Faktisk er det vigtigt vi ikke glemmer børnene, for de kan, ligesom os andre, have brug for en kiropraktor.

Mange forældre bliver overrasket over, at børn kan lide af problemer i bevægeapparater, såvel nakke/ryg som arme og ben. De fleste tror fejlagtig, at det drejer sig om vokseværk, når børn klager over smerter fra muskler og led.

Man skal lytte til sit barn. Barnet kan få ondt i nakke eller ryggen af mange grunde, for eksempel kan barnet være ude for et lille uheld, være faldet, sidde uhensigtsmæssigt i skolen eller foran en computer, måske rører barnet sig for lidt eller der er bygningsfejl i bevægeapparatet.

Meget tyder i virkeligheden på, at børn lider af de samme rygproblemer som voksne. Uanset hvad der er barnet klager over, er det vigtigt at du lytter, når barnet siger, det har ondt. Følg forløbet over nogle dage og hvis smerterne varer ved, så kontakt en kiropraktor. Vær opmærksom på at et besøg ved en kiropraktor ikke altid betyder behandling. Besøget kan også bare være en snak om hvad barnet og forældrene selv kan gøre forebyggende.

Er der problematikker i barnets muskelskelet system, som jeg kan afhjælpe gøres dette efter endt undersøgelse, men først når forældre er sat grundigt ind i situationen. Finder jeg fastlåsninger i leddene, kan jeg hjælpe. Behandlingsforløbene er oftest korte og helt uproblematiske. En forebyggende snak om barnets fremadrette trivsel og hvad vi som forældre skal være opmærksom på, samt hvad barnet selv kan gøre, er en selvfølge her i klinikken i Lemvig.​

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 33 44
E-mail: klinik@hrkiro.dk

Telefontider

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.