Hvordan foregår behandlingen?

Den kiropraktiske behandling består ofte af 3 ting. Disse kan variere hvor meget de fylder i et behandlingsforløb.

    1. Information, råd og vejledning. Det første trin i behandlingen er at forstå og håndtere ens skade/problematik. I nogle tilfælde vil det være det primære i et behandlingsforløb.
    2. Manuel behandling. I mange tilfælde vil der være en aktiv behandling fra kiropraktoren. Denne består som regel af ledbehandling og muskulær behandling. Der kan være forskellige teknikker, som varierer lidt fra behandler til behandler.
    3. Øvelser og træning. Ved de fleste problematikker vil det være gavnligt at lave en egen indsats. Her kan kiropraktoren give øvelser. Dette kan også foregå hos fysioterapeuten.

Ofte vil der være tale om en tværfaglig indsats hvor både kiropraktoren og fysioterapeuten bruges, specielt ved længerevarende/kroniske tilstande. Her vil rådgivning og mestringsstrategier ofte være en stor del af forløbet.

Det er ikke altid at man kan opnå fuldstændig smertefrihed.

Bivirkninger:

De hyppigste bivirkninger er ømhed i området, som er behandlet. Der kan også ses provokation af kendte symptomer, fx øget hovedpine eller udstråling. Disse er som regel hurtigt overstået, i løbet af 1-2 dage.

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 33 44
E-mail: klinik@hrkiro.dk

Telefontider

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.