Fysioterapi

I klinikken tilbydes fysioterapi efter f.eks. sygdom, operationer, skader, osv. Dette foregår ved en førstegangsundersøgelse, hvor der i fællesskab udarbejdes en behandlingsplan. Dette kan være i form af manuel behandling, træning eller en kombination af begge. I forbindelse med træning, udarbejdes der i fællesskab et træningsprogram, som herefter udføres hjemme. Der tilbydes opfølgning på træningen efter aftale. Træningen kan også foregå som holdtræning her i klinikken, hvor man vil træne med op til tre andre deltagere.

I klinikken fungerer fysioterapi bl.a. som supplement til kiropraktorernes behandling. Det kan f.eks. være i form af bløddelsbehandling før eller efter kiropraktisk behandling, eller som instruktion af øvelser for at forebygge tilbagefald.

I forbindelse med bløddelsbehandling har klinikken håndklæder til at ligge på, så man skal ikke medbringe sit eget.

Fysioterapi fokuserer på at fremme, genoprette og vedligeholde bevægelsesfunktionen og generel kropsfunktion hos enkeltpersoner. Formålet med fysioterapi er at forbedre livskvaliteten gennem forebyggelse, vurdering, behandling og rehabilitering af forskellige fysiske problemer og lidelser.

Fysioterapi består bl.a. i at evaluere og diagnosticere problemer i forbindelse med bevægeapparatet. Der udvikles individuelt tilpassede behandlingsplaner, der bl.a. omfatter øvelser, manuel terapi og smertelindringsteknikker.

Fysioterapi spiller en vigtig rolle i genoptræning efter skader, kirurgi eller sygdomme og kan også være en central del af behandlingen for kroniske tilstande som rygsmerter, gigt og neurologiske lidelser. Ud over behandling fokuserer fysioterapien også på undervisning af patienter i selvpleje og forebyggende øvelser for at minimere risikoen for gentagne problemer.

Kontaktinformation

Telefon: 97 82 33 44
E-mail: klinik@hrkiro.dk

Telefontider

Mandag – fredag: 08.00 – 16.00
Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.